Måleri Göteborg

Radonsanering

På PHR Måleri AB i Göteborg kombinerar vi traditionellt hantverkskunnande med modern teknik för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Vi tar oss an allt från enkla målningsjobb till mer komplexa projekt i hela Göteborgsområdet.

Din Måleripartner i Göteborg

Vi har en lång historia och stor erfarenhet inom måleri. Vi närmar oss varje uppdrag, stort som litet, med samma engagemang och professionalism.

Våra Tjänster

  • Uppdrag för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar
  • Allt från spackling och målning av gipsväggar till restaurering av äldre byggnader
  • Experter på tapetsering och olika typer av målningstekniker
  • Även andra hantverkstjänster, inklusive golvläggning och renovering av kök/badrum

Vad kostar måleri?

Priset för måleritjänster hos PHR Måleri AB i Göteborg varierar beroende på projektets storlek, typ av arbete som krävs och materialval. Generellt sett kan kostnaden för måleri ligga någonstans mellan:

  • Mindre projekt (ex. en enkel vägg eller tak): Från cirka 2 000 kr
  • Större projekt (ex. helrum eller större ytor): Från 10 000 kr och uppåt

Dessa priser är preliminära och kan variera beroende på detaljerna i ditt specifika projekt. Vi uppmuntrar dig att kontakta oss för en noggrann och skräddarsydd offert som matchar dina unika behov och önskemål.

Få mest värde för dina pengar

  • Vi använder högkvalitativa material för att säkerställa bästa möjliga resultat.
  • Vår erfarna personal arbetar effektivt för att minimera arbetstid utan att kompromissa med kvaliteten.
  • ROT-avdrag: Dra nytta av ROT-avdraget för att minska din kostnad ytterligare.

Kontakta oss för exakt offert

Varje måleriprojekt är unikt, och vi på PHR Måleri AB vill ge dig den mest exakta uppskattningen. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert baserad på dina specifika behov.

PHR Måleri AB – Din partner för professionellt måleri i Göteborg. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa måleriprojekt!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

rel="nofollow"

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Om du vill kontakta PHR kan du göra det via e-post. Skicka ditt meddelande till följande e-postadress:
info@phrentreprenad.se

PHR är baserat i Göteborg och är verksamma främst i denna stad. Vi erbjuder dock våra tjänster inom ett bredare område och är aktiva över hela Västra Götalandsregionen. Om du befinner dig i denna del av Sverige och är i behov av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan samarbeta.

 

Läs mer om var vi arbetar.