Köksrenovering kostnad?

Köksrenovering – En Kostnadseffektiv Förvandling

Att renovera köket är ett effektivt sätt att förnya ditt hem och ett prisvärt alternativ till större ombyggnationer. På PHR Entreprenad har vi omfattande erfarenhet av att designa och renovera kök som matchar både dina behov och din budget. Vi fokuserar på att skapa skräddarsydda kökslösningar som perfekt kompletterar ditt hem och din livsstil.

En lösning för ett fräschare och mer funktionellt kök

Om du upplever problem med fuktighet eller dålig luftkvalitet i ditt kök, är en renovering med PHR en effektiv lösning. Att renovera köket innebär inte bara en estetisk förändring, utan också en möjlighet att förbättra luftflödet och hantera fuktproblem. Vi erbjuder installation av moderna ventilationssystem som effektivt kan hantera fukt och mögel, vilket är särskilt viktigt i ett utrymme som används så flitigt som köket.

En köksrenovering med PHR tar hänsyn till hur luften cirkulerar och hur utrymmet används, för att säkerställa en hälsosam och behaglig miljö. Med våra skräddarsydda lösningar, från installation av effektiva fläktsystem till val av rätt material och design, kan vi förvandla ditt kök till ett friskt och inbjudande utrymme.

Pris för köksrenovering

Priset för en köksrenovering med PHR varierar beroende på projektets omfattning, såsom val av material, storlek på köket, och antal installationer som behöver göras. En standardrenovering av kök kan kosta från 50 000 till 150 000 kr efter rotavdrag.

Tips för att maximera din köksrenovering:

 • Ventilation i köket: En viktig aspekt av köksrenoveringen är att säkerställa god ventilation. Detta kan inkludera installation av spaltventiler eller väggventiler, vilket är avgörande för att upprätthålla en god luftkvalitet och undvika problem med fukt och mögel.
 • Pollenfilter: Om du eller någon i hushållet har allergier, kan installation av pollenfilter i ventilationssystemet vara ett värdefullt tillägg.
 • Anpassade lösningar: Vi på PHR förstår att varje kök är unikt. Vi kan erbjuda olika lösningar för ventilation, såsom kanal- eller takfläktar, samt olika typer av styrning för att anpassa luftflödet efter säsong.
 • Personlig rådgivning: Vi rekommenderar att boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra experter för att diskutera dina specifika behov och önskemål. Efter besöket får du en skräddarsydd offert som speglar ditt unika köksprojekt.

Fördelar med Köksrenovering genom PHR

Att välja PHR för din köksrenovering kommer med flera fördelar:

 • Effektivitet och Användarvänlighet: Våra köksrenoveringar är designade för att maximera både effektivitet och användarvänlighet i ditt kök. Vi fokuserar på att skapa smarta lösningar som utnyttjar utrymmet optimalt.
 • Anpassad efter Alla Säsonger: Vi ser till att ditt nya kök är funktionellt och bekvämt oavsett årstid, med rätt isolering och ventilation.
 • Förbättrad Hygien och Färre Fuktproblem: Ett nyrenoverat kök kan minska risken för fukt och mögel, vilket bidrar till en hälsosammare hemmiljö.
 • Möjlighet till Moderna Tillägg: Vi erbjuder möjligheten att inkludera moderna bekvämligheter som effektiva vitvaror och energibesparande lösningar.
 • Snabb och Effektiv Installation: En standard köksrenovering med PHR tar vanligtvis mellan 2 till 4 veckor, beroende på projektets omfattning och komplexitet.
 • Kostnadseffektivt: Att renovera köket är en investering i ditt hem. Det är ofta mer prisvärt jämfört med omfattande ombyggnationer och kan öka värdet på din fastighet.

Köksrenovering med Energieffektivitet hos PHR

I våra köksrenoveringsprojekt hos PHR erbjuder vi möjligheten att integrera energieffektiva lösningar. En viktig aspekt är att inkludera moderna system för värmeåtervinning. Detta kan innebära att vi installerar system som återvinner värme från köksutrustning och -aktiviteter för att minska den totala energiförbrukningen.

Genom att välja PHR för din köksrenovering kan du dra nytta av:

 • Energieffektiva Lösningar: Vi fokuserar på att integrera lösningar som sparar energi och minskar dina driftskostnader över tid.
 • Modern Teknik: Installation av avancerade system som inte bara förbättrar kökets funktion utan också bidrar till ett mer hållbart hem.
 • Komfort och Effektivitet: Ett renoverat kök med energieffektiva installationer ger en mer behaglig och kostnadseffektiv vardag.

Vill du skapa ett kök som är både vackert och energismart? Vänd dig till PHR för en köksrenovering som kombinerar estetik med miljömedvetenhet och teknologisk innovation.

 

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

rel="nofollow"

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Om du vill kontakta PHR kan du göra det via e-post. Skicka ditt meddelande till följande e-postadress:
info@phrentreprenad.se

PHR är baserat i Göteborg och är verksamma främst i denna stad. Vi erbjuder dock våra tjänster inom ett bredare område och är aktiva över hela Västra Götalandsregionen. Om du befinner dig i denna del av Sverige och är i behov av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan samarbeta.

 

Läs mer om var vi arbetar.

Vanliga frågor om köksrenovering kostnad