Badrumsrenovering Pris

Vi på PHR Entreprenad tror på transparens och tydlighet i våra priser. Därför erbjuder vi badrumsrenovering till ett fast pris. Detta innebär att du får en tydlig och detaljerad offert som speglar hela projektets omfattning – utan dolda kostnader eller överraskningar. Vi fastställer inte den slutgiltiga lösningen förrän vi noggrant har analyserat och förstått dina unika förutsättningar och önskemål.

Vill du förnya ditt badrum? Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi tar oss tid att förstå dina behov och önskemål, och ger dig professionell rådgivning för att ta ditt badrumsprojekt till nästa nivå. Efter vårt besök förbereder vi en detaljerad och transparent offert, alltid till ett fast pris, inom 48 timmar.

PHR Entreprenad och Badrumsrenovering – För Ett Hälsosammare och Mer Behagligt Hem

När det gäller att förbättra ditt hem, är det inte bara fråga om estetik – det handlar även om att skapa ett hälsosammare och mer behagligt inomhusklimat. Därför väljer allt fler att renovera sina badrum med PHR Entreprenad. En badrumsrenovering kan ha en betydande inverkan på ditt hem och ditt välbefinnande.

Frisk Luft och Modern Komfort i Fokus

I välisolerade hus med moderna 3-glasfönster och tjocka väggar är det viktigt att inte glömma bort badrummet. En renovering med PHR Entreprenad innebär inte bara en visuell uppgradering; vi ser även till att ventilationen i ditt badrum optimeras för att säkerställa ren och frisk luft. Med en moderniserad och effektiv ventilation i ditt nyrenoverade badrum, får du inte bara en plats för avkoppling och skönhet, utan också ett mer hälsosamt utrymme i ditt hem.

Är det värt att renovera badrummet?

Kostnaden för en badrumsrenovering med PHR varierar, men ligger generellt mellan 50 000 och 200 000 kr efter rotavdrag. Det slutgiltiga värdet av en badrumsrenovering beror mycket på husägarens personliga behov och önskemål, vilket bäst utvärderas genom en noggrann behovsanalys. Från en ekonomisk synpunkt kan renoveringens värdeutveckling för ditt hem variera, men ofta ser man en ökning av fastighetens värde som överstiger den initiala investeringen. Låt oss utforska fördelarna:

  • Modern och Uppdaterad Estetik: Ett nyrenoverat badrum ger ditt hem en fräsch och modern känsla, vilket inte bara höjer daglig komfort utan också fastighetens marknadsvärde.
  • Ökad Funktionalitet och Komfort: Genom att anpassa designen efter dina behov får du ett mer funktionellt och användarvänligt utrymme.
  • Energibesparingar och Hållbarhet: Moderna badrumsinstallationer och -material kan bidra till minskad vatten- och energiförbrukning, vilket ger långsiktiga besparingar.
  • Bättre Hygien och Luftkvalitet: Uppdaterade ventilationssystem och moderna material bidrar till ett renare och hälsosammare inomhusklimat.
  • Anpassning för Framtiden: Renoveringar kan anpassa ditt badrum för framtida behov, till exempel genom att installera handikappanpassade funktioner.

Studier visar att investeringar i badrumsrenoveringar ofta ger hög avkastning när det kommer till försäljning av fastigheter, speciellt i äldre hus. Med PHR:s expertis och engagemang för kvalitet kan du vara säker på att din investering inte bara ger ett vackrare och mer funktionellt badrum, utan också ett mervärde till ditt hem.

Därför ska du välja PHR Entreprenad för din badrumsrenovering

Vår expertis inom badrumsrenovering sträcker sig över många år, och här är några skäl till varför PHR Entreprenad är det bästa valet för dig:

Över tusentals framgångsrika badrumsprojekt

Sedan vår start har PHR Entreprenad med stolthet genomfört otaliga badrumsrenoveringsprojekt. Och det bästa? Vår strävan efter förbättring slutar aldrig. Varje nytt projekt är en möjlighet för oss att växa och förbättra våra tjänster, vilket betyder att vi alltid arbetar för att ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen.

Men varför välja PHR Entreprenad för din badrumsrenovering? Svaret ligger i våra kärnvärden. För det första, vi levererar alltid i tid. Vi förstår att din tid är värdefull, och vi strävar efter att alltid hålla oss till den avtalade tidsplanen. Vi har respekt för ditt hem och för dig som kund, och det visar sig i vårt arbete.

Dessutom, vi sätter kundnöjdheten främst. Din tillfredsställelse är inte bara vårt slutmål, utan också det som driver oss framåt. Vår framgång mäts inte i antalet renoveringar vi genomför, utan i antalet nöjda kunder. Vi vilar inte förrän vi ser ett leende på ditt ansikte.

Nöjda kunder

På PHR Entreprenad är vår högsta prioritet att överträffa våra kunders förväntningar, vilket resulterat i ett brett nätverk av nöjda kunder. Våra erfarna hantverkare delar gärna med sig av råd och tips för att maximera kvaliteten och funktionaliteten i ditt nya badrum. Vi engagerar oss helhjärtat i varje projekt!

Snabba återkopplingar och tydliga badrumsrenoveringsoffert

Inom kort tid efter vårt kostnadsfria hembesök, får du en detaljerad offert där vi noggrant specificerar kostnader för material, arbetskraft och eventuella tilläggstjänster. Vi inkluderar även en utförlig arbetsbeskrivning för att undvika missförstånd och säkerställa transparens. Med dessa dokument kan du vara säker på att veta exakt vad du betalar för.

Dedikerad och Erfaren Projektledare för Ditt Badrumsprojekt

Vår projektledare håller dig uppdaterad genom hela renoveringsprocessen, informerar om pågående och kommande steg. På PHR Entreprenad värdesätter vi tydlig och effektiv kommunikation, något som våra kunder uppskattar högt. När ditt badrumsprojekt är slutfört, ger vi dig en omfattande genomgång av hur du bäst underhåller ditt nya badrum och utnyttjar dess funktioner till fullo.

Pris-relaterade frågor om Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden för en badrumsrenovering kan variera stort beroende på flera faktorer som badrummets storlek, val av material, och omfattningen av arbetet. Hos PHR Entreprenad varierar priserna vanligtvis från 50 000 till 200 000 kronor efter rotavdrag.

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Tidsåtgången för en badrumsrenovering beror på omfattningen av projektet, inklusive faktorer som storlek och valda installationer. Generellt sett tar en fullständig renovering av ett standardbadrum mellan 2 till 4 veckor.

Vilka är de ekonomiska fördelarna med att renovera badrummet?

Udöver det estetiska värdet och ökad komfort, kan en badrumsrenovering också öka fastighetens marknadsvärde. En uppdaterad och modern badrumsdesign kan vara en avgörande faktor vid en eventuell framtida försäljning av fastigheten.

Vilka fördelar får man av att renovera badrummet i ett gammalt hus?

Att renovera badrummet i ett äldre hus kan ge många fördelar. Förutom att förbättra estetiken och komforten, kan det även innebära en uppgradering av rör- och ventilationssystem, vilket leder till förbättrad luftkvalitet och minskade risker för fukt- och mögelproblem. Dessutom kan det vara ett tillfälle att införa modernare och mer energieffektiva installationer.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

rel="nofollow"

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Om du vill kontakta PHR kan du göra det via e-post. Skicka ditt meddelande till följande e-postadress:
info@phrentreprenad.se

PHR är baserat i Göteborg och är verksamma främst i denna stad. Vi erbjuder dock våra tjänster inom ett bredare område och är aktiva över hela Västra Götalandsregionen. Om du befinner dig i denna del av Sverige och är i behov av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan samarbeta.

 

Läs mer om var vi arbetar.

Relaterade artiklar