Förtroendefullt och professionella hantverkare i Göteborg och Västra Götaland

På PHR Entreprenad är vi dina pålitliga hantverkare i hjärtat av Göteborg. Vi har betjänat samhället sedan 2003 och erbjuder professionellt hantverk och fastighetsförvaltning. Vi har nöjda kunder från Kungälv till Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås.

Vårt team är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa tjänster och vi är stolta över att göra det lilla extra för att säkerställa kundernas tillfredsställelse. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina specifika behov och din budget.

Göteborg

Förutom vårt hantverk och våra fastighetsförvaltningstjänster erbjuder vi även städtjänster för att hålla ditt hem eller företag snyggt. Vi förstår vikten av ett rent och välskött utrymme, och vi har åtagit oss att tillhandahålla högsta möjliga servicenivå.

Vi letar alltid efter skickliga och hängivna yrkesmänniskor som vill ansluta sig till vårt team. Om du har tidigare erfarenhet och talar svenska, tveka inte att kontakta oss genom att maila info@phrentreprenad.se eller ringa 070 730 69 85. Vi skulle vara glada att ha dig som en del av vårt team.

Sammanfattningsvis, på PHR Entreprenad är vi dina hårt arbetande, varma och hängivna hantverkare som är engagerade i att hjälpa dig att förverkliga din vision. Vi är här för att betjäna dig och se till att ditt projekt blir rätt gjort första gången.