På PHR Entreprenad förstår vi vikten av ett bekvämt och funktionellt badrum

Vår badrumsrenoveringar process börjar med etableringsfasen där vi täcker väggar och golv i området intill badrummet med skyddskartong och plastfolie för att säkerställa att inga yttre skador uppstår under renoveringsprocessen.

PHR ENTREPRENAD AB - Vi berättar hur de går till:

  • Etablering

Vår badrumsrenoveringar process börjar med etableringsfasen där vi täcker väggar och golv i området intill badrummet med skyddskartong och plastfolie för att säkerställa att inga yttre skador uppstår under renoverings processen.

  • Demontering

Därefter fortsätter vi med demonteringsfasen där alla lösa och fasta möbler i badrummet monteras ihop och tas ner. Vi arbetar alltid så snabbt och effektivt som möjligt för att minimera störningar i din vardag. Vi stänger också av vattnet och demonterar de kvarvarande rören, och ser till att alla rör är nya och av hög kvalitet.

  • Vattenavstängning

Vi stänger också av vattnet och demonterar de kvarvarande rören, och ser till att alla rör är nya och av hög kvalitet.

  • Rivning

Därefter fortsätter vi med rivningsfasen där vi tar bort ytskiktet, såsom kakel, klinkers, våtrumsmatta, tapeter, färg osv. Rivningens omfattning bestäms av kunden och det arbete som ska utföras efteråt.

  • Återuppbyggnad

Därefter går vi vidare med återuppbyggnadsfasen där nya vattenledningar dras genom väggen, väggar och nytt golv byggs. Vi håller våra kunder informerade och involverade varje steg på vägen för att se till att deras nya badrum motsvarar deras vision och önskemål.

  • Underarbete

Slutligen fortsätter vi med underarbetsfasen där vi spacklar golvet, väggarna och i vissa fall även taket för att skapa en slät och solid yta att arbeta från.

  • Isolering - skydda ditt badrum från fuktskador

När det gäller badrumsrenovering är isolering ett viktigt steg för att skydda ditt badrum från fuktskador. Det gör vi bland annat genom att applicera en fuktspärr på väggar, golv och hörn. Denna barriär fungerar som en barriär som hindrar vatten från att tränga in i väggen och golvet och minimerar därmed risken för fuktskador i badrummet.

  • Kakelsättning - att skapa ett personligt och funktionellt utrymme

När vi går vidare i badrumsrenoverings processen är kakling det skede där dina personliga val och alternativ kommer till liv. Det är viktigt att ta sig tid att förbereda sig inför detta skede för att se till att slutresultatet återspeglar din vision och dina preferenser.

När det gäller kakling är mindre kakelplattor lättare att arbeta med när det gäller att uppnå det önskade fallet i badrummet. Det är viktigt att anlita någon som är bekant med alla de olika stegen i en badrumsrenovering för att guida dig genom processen och hjälpa dig att välja rätt kakel som passar din stil och budget.

Badrum I göteborg

Begär kostnadsfri offert

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
PHR

Sammanfattningsvis är korrekt isolering och kakelläggning viktiga steg för att skapa ett personligt och funktionellt badrumsutrymme. På PHR Entreprenad har vi expertisen och erfarenheten för att guida dig genom dessa steg och hjälpa dig att skapa ditt drömbad.

Ett tips gällande kakelsättningen är att ju mindre plattor - desto lättare är det att få till fallet i badrummet!